tisdag 5 juni 2007

Tips om artiklar/tips about articles...

Tips om artiklar i dagens DD: Greiders ledare "Lägg ner nationaldagen"//leader about our national day - skipping it (not having it as holiday). Brev till ledarsidan samt Greider svar på det om utförsäljning av statliga bolag. Han skriver bland annat "Persson orkar jag inte ens tala om."

Debattsidan: "Vi behöver läsande barn - rädda skolbiblioteken"//a debate-article about that we need reading children - save the libraries in school. Something I really agree with.

Tips på bra blogginlägg kl. 17.00:

Erik Berg skriver om muffarnas miljöpolitik och en Raphael svarar bland annat så här:

”Just det om att man inte ska blanda ihop vetenskap och politik är ju i och för sig en intressant sak med tanke på att högerns argumentation i ekonomiska frågor nästan alltid hänvisar till 'vetenskapliga bevis' från diverse nyliberala ekonomer.

Erik Berg tipsar också om denna artikel i DN: ”Mesta miljösyndarna på fyra hjul rullar i Danderyd.”

Och återigen: se Göran Greiders inlägg på SVT:s webb på liknande tema, om vilka de största miljöbovarna nog inte är!!

6 juni:

Josefin Brink skriver: ” Det har fattats så många dåliga beslut i riksdagen de senaste dagarna att det liksom känts övermäktigt att kommentera dem. Har dessutom själv haft fullt upp med debatter om fler försämringar för arbetslösa och fler otrygga anställningar. Återkommer om eländet när jag samlat kraft.”

Och tipsar om två saker man kan göra i Stockholm idag på 6 juni.

Inga kommentarer: